MG MAZE koncepció

MG MAZE koncepció

Bemutatjuk az új MG MAZE koncepció autónkat. Ez a feltűnő koncepcióautó megmutatja, hogyan lehet a városi mobilitást a jövőben még élvezetesebbé tenni.

Az MG MAZE-t a SAIC Design Advanced London csapata tervezte az angliai székhelyű formatervező stúdió harmadik évfordulója alkalmából.

MG MAZE koncepció

Az MG MAZE-t úgy tervezték, hogy három fő alapelvet felismerve új mobilitási élményt nyújtson a következő generációnak: “fontos a játék”, “fontos a felfedezés” és “fontos a kaland”. A kompakt, futurisztikus koncepcióautó valódi játékélményt közvetít a nyitott pilótafülke elrendezésével, amely teljes panorámaképet nyújt a környezetre. A teljes polikarbonát héjból készült tető függőlegesen nyílik, lehetővé téve az utasok számára, hogy elölről szálljanak be a messzire nyúló ülésekbe.

A felhasználók vezetés közben a telefonjukat használják az autó hozzáférési és vezérlési pontjaként. A kifinomult felhasználói felület képeket és digitális tartalmakat helyez el az utasok látóterében. Az MG MAZE kísérletet tesz arra, hogy megreformálja a városi mobilitást. A játékos és mozgékony koncepció célja, hogy minden korosztály, kultúra és érdeklődési kör számára igazán magával ragadó mobilitási élményt nyújtson.

SAIC Design Advanced London

A SAIC Design Advanced London 2018 szeptemberében alakult. London központjában, Marylebone-ban található, és a SAIC Design egyik legfontosabb része. Elsősorban két szempontból végez átfogó, előremutató formatervezési feltárást. Az élvonalbeli tervezési koncepciók és az innovatív munkafolyamatok mellett több nemzetközi és globálisan versenyképes tervezési és termékkoncepciót biztosít a vállalat számára.