MG színpaletta

MG színpaletta

Az MG színpaletta szürke, fehér, fekete, kék, ezüst és piros színeivel zökkenőmentesen illeszkedik az európai autóvásárlók elvárásaihoz.

Az MG jelenlegi kínálatában szereplő modellek: MG ZS, MG ZS EV, MG EHS Plug-in Hybrid, MG Marvel R Electric és MG5 Electric. Mindegyik “csak” két felszereltségi szint és modelltől függően “csak” négy vagy öt karosszériaszín közül választható. Így nagyon könnyű a választás. De vajon a vásárlói igényeket is kielégíti?

Ha megnézzük az MG kínálatában kínált összes karosszériaszínt – szürke, fehér, fekete, kék, ezüst és piros -, akkor ezek zökkenőmentesen illeszkednek az európai autóvásárlók kívánságaihoz. Az Axalta – a világ vezető autóipari festékszállítója – adatai azt mutatják, hogy ezek pontosan megfelelnek az Európában leggyakrabban választott színeknek.

MG színpaletta – népszerű színek

Az Axalta 2021-es globális autóipari színnépszerűségi jelentése szerint Európában ismét a szürke (27%) a legnépszerűbb karosszériaszín a személygépkocsiknál, immár harmadik éve egymás után.

Figyelemre méltó, hogy Európa az egyetlen régió a világon, ahol a fehér helyett a szürke a leggyakrabban választott szín. Európában a fehér a második legnépszerűbb karosszériaszín a személygépkocsik esetében 23%-os részesedéssel, szorosan követi a harmadik helyen a fekete (22%).

Az MG által kínált másik három szín – a kék, az ezüst és a piros – a negyedik (11%), az ötödik (8%) és a hatodik (5%) legnépszerűbb szín Európában. Végeredményben a 2021-es jelentés azt bizonyítja, hogy az MG karosszéria színpalettája telitalálat.

Szeretnél többet megtudni az MG modellekről, valamint az elérhető színekről és felszereltségi szintekről? Ismerd meg teljes kínálatunkat itt.