MG4 EV

MG4 EV

A vadonatúj MG4 EV az MG első olyan modellje, amely az innovatív Modular Scalable Platform (MSP) – a legmodernebb akkumulátor-architektúrát használja, amely az MG modellek következő generációjának alapját képezi.

MG4 EV
MG4 EV

A kezdetben kétféle akkumulátorral – 51 kWh vagy 64 kWh – lesz kapható.

A legmodernebb gyártóüzemünkben a legmagasabb színvonalon készül. Annyira biztosak vagyunk autóink minőségében és megbízhatóságában, hogy 7 év gyártói garanciát adunk rá.

Újonnan kifejlesztett ferdehátú MG modell az új MSP architektúrán alapuló első MG modell.

  • Rugalmas, új járműplatform, kiemelkedő teljesítménnyel és hatótávolsággal
  • Hátsókerékhajtás és kiegyensúlyozott súlyelosztás az élvezetes vezetésért
  • Az új modell európai piaci bevezetése 2022 negyedik negyedévére várható.

Az MG4 új platformot használ: az MSP-t

Az újonnan kifejlesztett MSP-re épülő új MG4 Electric modellel az MG márka belép a fontos európai C-szegmensbe, mint okos alternatíva azon autóvezetők számára, akik készen állnak az elektromos életmódra. Az ötajtós fedrehátú 4.287 mm hosszú, 1.836 mm széles és mindössze 1.504 mm magas. Az új modell kényelmes és tágas utasteret kínál, amelyben egy öttagú család számára is elegendő hely áll rendelkezésre, miközben elegáns és sportos arányai is megmaradnak. Emellett kiegyensúlyozott 50:50 arányú súlyelosztása jobb kezelhetőséget, közvetlenebb kormánymozdulatokat és gyors kanyarodást tesz lehetővé. Hátsókerékhajtással kombinálva az új MG4 Electric optimális vezetési élményt biztosít.

Az autó alacsony magasságát a különösen lapos akkumulátor teszi lehetővé. Az MG4 Electric a SAIC Motor által kifejlesztett leglaposabb akkumulátort használja. Mindössze 110 mm-es magasságával ez még kategóriájában is a legvékonyabb akkumulátor. Az MG4 Electric kezdetben 51 kWh és 64 kWh kapacitású akkumulátorral lesz kapható, amely a WLTP-ciklus szerint akár 350, illetve 450 kilométeres hatótávolságot tesz lehetővé.

Az MG4 Electric további változatait tervezik, valamint összkerékhajtást is. A nagyobb akkumulátor esetében a villanymotor 150 kW maximális teljesítményt ad át a hátsó tengelyre, illetve 125 kW-ot az 51 kWh-s akkumulátoros változatban. A modell kevesebb mint 8 másodperc alatt gyorsul 0->100 km tempóra, a végsebesség pedig 160 km/óra.