Teljesen elektromos MG SUV

Teljesen elektromos MG SUV

Az új MG Marvel R Electric bemutatásával az MG európai kínálata egyre bővül. A világ első igazán megfizethető árú, teljesen elektromos SUV-jának – az MG ZS EV – és a két világ legjobb tulajdonságait kínáló, tágasabb MG EHS Plug-in Hybrid sikeres bemutatása után az új Marvel R Electric új izgalmas modellként a kínálat csúcsán áll. Két teljesen elektromos MG SUV áll így a vásárlók rendelkezésére Európában.

MG MARVEL R
MG ZS EV

A kiváló tulajdonságok és a vonzó árképzés felülmúlhatatlan kombinációjának köszönhetően az MG ZS EV több európai országban is gyorsan bekerült a legkelendőbb elektromos autók top 5-ös listájára. A magánszemélyek részéről is feltűnően nagy az érdeklődés. Olyan emberek, akik saját pénzükből vásárolnak autót, és ezért nagyon megfontolt döntést hoznak.

Ezután került a kínálatba az MG EHS Plug-in Hybrid. Ez a nagyobb SUV úttörő plug-in hibrid technológiát alkalmaz, amely az alacsony fogyasztást és károsanyag-kibocsátást optimális vezetési élménnyel kombinálja. A plug-in hibrid SUV megkönnyíti a fenntartható vezetést anélkül, hogy túlságosan aggódni kellene a hatótávolság miatt.

Most az MG a következő fejezetet nyitja meg a Marvel R Electric közelgő bevezetésével. Ez az MG teljesen új, második generációs, tisztán elektromos hajtású SUV-ja. Ez a csúcsmodell egy tipikus “életstílus” SUV. Inkább azon autósok kívánságaira válaszol, akik magasabb követelményeket támasztanak a megjelenés, a luxus és a technológia terén.

Növekvő kínálat különböző igényekre

Az MG küldetése, hogy az elektromos mobilitást elérhetővé tegye a fiatalos lelkületű, az új elektromos életstílusra kész vezetők számára. Intelligens, praktikus, biztonságos és technológiailag fejlett autókat kínálva különböző szegmensekben, különböző igényekre.

Az MG Marvel R Electric modellel az MG az MG EHS Plug-in Hybrid mellett egy második modellt kínál az úgynevezett C-SUV szegmensben. A Marvel R Electric 4.674 mm-es hosszával és 2.800 mm-es tengelytávjával érezhetően nagyobb az MG ZS EV-hez képest, és tökéletes azok számára, akik értékelik a tágas belső teret.

Az MG Marvel R Electric azon autósok kívánalmainak is megfelel, akik magasabb követelményeket támasztanak a megjelenés, a luxus és a technológia terén. Feltűnő és progresszív külső dizájnja mellett digitális műszeregységet is kínál, lenyűgöző 19,4″-os lebegő érintőképernyővel.

Az MG ZS EV 4314 mm hosszú, így a kisebb B-SUV szegmensbe tartozik. A kompaktabb külső méretek ellenére azonban a ZS EV lenyűgözően praktikus belső teret kínál. Tágas, legalább 448 literes csomagtartóval rendelkezik.

Ezzel a két SUV-val az MG a teljesítmény és a hatótávolság tekintetében is megfelel az európai autósok eltérő igényeinek. Az MG ZS EV a vonzó, versenyképes árképzést vonzó teljesítménnyel ötvözi a rendkívül hatékony 105 kW (143 LE) teljesítményű villanymotornak és a 263 kilométeres hatótávolságnak (WLTP) köszönhetően.

A Marvel R lenyűgöző hajtásláncával és több mint 400 kilométeres hatótávolságával a prémium igényeket támasztó autósok számára is vonzó lesz. Választhat a Tri-Motor hajtáslánc – három villanymotorral, állandó összkerékhajtással és 212 kW (288 LE) maximális teljesítményű – és a hátsókerék-hajtású, két villanymotorral szerelt változat közül.

Az MG ZS EV és az MG Marvel R Electric egyaránt alkalmas gyorstöltésre, amely körülbelül 30 perc alatt 80%-ra tölti fel az akkumulátort.

MG Pilot az optimális biztonságért

Annak ellenére, hogy az MG Marvel R Electric nagyobb teljesítményű autó az MG ZS EV-hez képest, az alapfelszereltség tekintetében alig különböznek egymástól. Ez a szint meglepően széleskörű mindkét modellnél. Az MG beváltja ígéretét, hogy a kellemes és kényelmes elektromos autózást a nagyközönség számára is elérhetővé teszi. Ugyanez vonatkozik a biztonságra is. Részben az MG Pilot névre keresztelt fejlett vezetőtámogató rendszerek (ADAS) széles választékának köszönhetően az MG ZS EV volt az első teljesen elektromos SUV a B-szegmensben, amely az Euro NCAP töréstesztjein a maximális öt csillagot kapta.

Az új MG Marvel R Electric újabb lépést tesz előre a biztonság terén. Még több MG Pilot funkcióval rendelkezik, mint a többi MG modell, a ZS EV és az EHS Plug-in Hybrid. A Marvel R Electric két további új biztonsági funkciót kínál: ELK (vészhelyzeti sávtartó rendszer) és DWS (fáradtságra figyelmeztető rendszer).